Защо да изберем очила от серията Tom Ford Eyewear Blue block?

Защо да изберем очила от серията Tom Ford Eyewear Blue block?

 

Всичките очила от новите колекции на Tom Ford Eyewear се предлагат с фабрични, италиански стъкла с филтър Blue block, който предпазва очите Ви от вредната светлина.   Стъклата и рамките са произведени от лидера в производство на висококачествени рамки и слънчеви очила Marcolin S.p.A. Други брандове, които се произвеждат от компанията, освен TOM FORD,  са Ermenegildo Zegna, Emilio Pucci, Swarovski,  Guess, Guess by Marciano, Longines и много други.

Брандът Тom Ford от отдавна се е превърнал в синоним на изтънчен дизайн, лукс и класа. Използваните материали са висококачествен ацетат и титаний.

Сега може да се насладите на удобството да изберете най- красивата рамка за Вас на Tom Ford и  веднага да я вземете от оптиката със специалните стъкла с Blue block филтър.  Този филтър ще успокои очите Ви и ще намали напрежението в тях, а най- големия плюс за Вас е в това , че ползвайки тези стъкла, се грижите за здравето на очите в дългосрочен план. Важно е да знаете , че стъклата се предлагат без диоптър. Ще познаете стъклата по надписа TOM FORD, на лявото стъкло в горния ляв край. Очилата на Tom Ford с Blue block се предлагат винаги със сертификат към тях , в който ще намерите подробна информация за самите стъкла.

 

За професионална консултация, нашите оптици ви очакват в оптики Леонардо!

Галерия

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация