Взрив от стил с новите Guess

Едно е сигурно за последната колекция на Guess, а именно, че очилата със сигурност ще се превърнат в сензация през този сезон.

Модерни, луксозни, разчупени и в същото време изключително елегантни. Колекцията предлага взрив от сексапил, стил и класа. Водещи мотиви са металните рамки, двойните мостове и контрастните елементи.

Диоптричните и слънчевите модели са изваяни до съвършенство. Металните рамки при слънчевите очила с двойна рамка са сред топ предложенията на бранда. Самите стъкла са с правоъгълна форма. Те са допълнени с изящна рамка котешко око. По този начин очилата са подходящи за почти всяка форма на лицето. Отделно, провокативната форма носи много сексапил и енигматичност.

Мистериозна нотка имат и диоптричните модели. Сред тях водеще са очилата, провокиращи със своята несиметрична форма. В долната част на рамката дизайнерите са заложили на фин и елегантен чар, който контрастира с обемната горна част. Принтът върху нея говори за дързост, увереност и чувственост.

 

За мъжките си модели Guess залагат на цвета и двойните мостове. Рамките са изчистени, изискани и ултрамодерни. Водещи форми са  кръглата и правоъгълната. Важен елемент са войните дръжки, допринасящи за цялостното усещане за свобода, класа и неповторимост.

Галерия

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация