Визуално съвършенство с Emporio Armani

Emporio Armani е бранд, който се отличава с прогресивна визия. Последната им колекция интегрира високата естетика, естествените форми и космополитното усещане.

Дизайнерите съчетават елегантното и ежедневното излъчване в своите модели слънчеви очила. Водеща тема в колекцията е притегателната сила на цветовете. Динамичният дух на очилата  се откроява с жизненост, градски шик и силни прелъстителни вибрации.

Модерната рамка с двоен мост, острите линии и олекотената метална дръжка изпъкват благодарение на цветните контрасти. Изтънчените детайли и уникалните форми на EA 2052 носят женственост и съвременен стил. Моделът се отличава със своята дързост и притегателна сила. Мъжкият вариант носи свежестта, силата и енигматичността на съвременния мъж. Чрез неочакваните цветови комбинации се прави модерен прочит на класическите форми. Матовите цветове в черно, синьо, червено или зелено ще дадат акцент на стайлинга ви. Благодарение на тънката метална конструкция се постигат ултра леки и удобни очила.

Сребристият цвят на EA 2049 ще ви изстреля на върха на модните тенденции през сезон пролет / лято 2017 г. Луксозната дръжка елегантно прелива във фронтовата линия, където блясък и мат се преплитат във великолепна комбинация.

Моделът EA 2054 е сред топ предложенията на бранда. Иновативният дизайн е с нежен характер и деликатно излъчване. Очилата са вдъхновени от модния свят на Emporio Armani. Марката предлага нова концепция за модата, демократична версия, от която извира непринуденост, класа и фееричност. Свежата кръгла форма е подсилена с оригинална щампа. Моделът се предлага в две цветови вариации – сребърна рамка със сини и лилави цветни мотиви и рамка розово злато с жълта и зелена цветна графика.

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация