Винтидж усещане с новата колекция на PRADA JOURNAL

Последната колекция на Prada за диоптрични очила е вече тук и смайва със своето градско и ретро излъчване. Вдъхновени от винтидж вълната, Prada ни представят колекция, в която връхна точка са класната визия и високото качество на изработка. Очилата са и своеобразен поглед към бъдещето. Визиите притежават силни препратки към утрешния ден и близкото бъдеще.

За цялостната концепция на колекцията особено важен е детайлът. Всеки елемент е прецизно съобразен, за да се достигне до съвършени линии и неповторимо излъчване.

В Prada Journal откриваме ретро полъх във формата на рамките и обемните дръжки. Допълнително изисканост на очилата придава и металната нишка, която стилно преминава от дръжките към предната част на рамката. В част от моделите фронтовата линия е леко стеснена в средата, като по този начин се придава лека загадъчност и елегантност. Могъществото на новите идеи, иновациите и традиционния вкус са вплетени в една изключителна визия.

journal
Металният надпис, намиращ се от вътрешната страна, е сред характерните за бранда елементи, говорещ за тяхната идентичност и висока класа. Очилата се предлагат в черно и вариации на „костенурка“.

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация