Вечната красота, отразена в Diva's Dream на Bvlgari

Елегантни, нежни и бляскави – новите очила от колекцията Diva's Dream на Bvlgari са тук! Минало и настояще се срещат в очарователните модели на италианския моден гигант.

Любовта на бранда към историята и стойностните елементи от отминали епохи е дала тласък на колекцията. Вдъхновение са античните римски мозайки на древните бани на Каракала. Очилата носят прецизността, изискаността и естетическата красота на архитектурата и изяществото на древен Рим.

Феноменалните мозайки, покривали стените и подовете на термиките в Каракала, говорят за лукса и стремежа към съвършенство на италианците. Мозайките оживяват в колекцията на бранда благодарение на сложен дизайн, който е резултат от умелото съчетание на различни материали и техники.

Колекцията Diva’s Dream е посветена на изисканата италианска женственост. Моделите носят чувствеността и деликатността на жената. Бляскави кристали подчертават цялостното усещане за уникалност и елегантност.

Линиите на моделите са със съблазнителни обемни форми, които олицетворяват луксозна красота, величествена почит към изяществото и вечна елегантност. Всеки чифт очила е направен с майсторство, за да се подчертае харизмата и очарованието на вечните диви.

Моделите от колекцията възпяват красотата, която не може да бъде опетнена от времето. Стил и изключителност, които са вечни. Дизайнерските очила на бранда са пленяват с вниманието към детайлите и елегантността, присъща на истинската дива.

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация