Вдъхновение от природата с новите Prada

Очилата на Prada са изключително популярни през последните години, благодарение на техния уникален дизайн, красиви цветови решения и ненадминато качество. За да защити своето реноме, Prada непрекъснато ни изненадват с нови провокативни форми и комбинации.

В последната колекция на марката откриваме прокрадващо се нежно сияние, което озарява със своята свежест, иновативност и класа. Вдъхновение са естествените форми от природата, които пленяват със своята натуралност и красота. Естествено, има я и екстравагантната нотка, характерна за Prada Eyewear.

Особеност на новите Prada е липсата на предна рамка. Или по-точно, стъклата са разположени по цялата повърхност на рамката, за да се придобие изчистен и олекотен вид. Огледалната повърхност е следващата характеристика,  присъща на новите Prada. Изключително модерните слънчеви очила идват в няколко основни форми – кръгла, правоъгълна и котешко око.

Сред топ предложенията са кръглите PR 65T, с които ще бъдете хит, където и да отидете. Моделът се предлага в различни цветови комбинации, вариращи от розово, черно, сребристо и кафяво.

Визуалната интерпретация на цветя, откриваме разположена по самите стъкла. Нежно, ненатрапчиво и оригинално, дизайнерите са вградили темата за уникалността на природата в слънчевите очила.

Удебелените елементи и играта на контрастите в моделите носят силно притегателно въздействие. Дръжките обикновено са тънки и ненатрапчиви, за да изпъкне артистичното съвършенство на фронтовата линия. От Prada са помислили и за почитателите на по-плътни рамки.

Принтът „костенурка“ е поредният щрих, даващ на моделите уникалното излъчване, присъщо на Prada.

Започнете новата година с класа и новите Prada и не забравяйте, че и дори и Дявола носи Prada!

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация