Вдигни нивото с Oakley PRIZM™

Иновационната технология  PRIZM™ на стъклата на Oakley се превърна в почти задължително оборудване на спортистите. Може би се питате защо? Ето ги и отговорите.

  1. Повишен контраст

Стъклата със специална технология PRIZM™ дават много по-ярка и изчистена картина. Те подобряват контраста за добро разделяне на цветовете, а резултатът е по-голяма дълбочина. С тях ще се чувствате уверени както в планината, така и на голф игрището или край морето.

Така например специалните стъкла PRIZM ™ Deep Water филтрират нюансите на синьото, които претоварват окото. Загледайте се в дълбоките води с тези очила и ще откриете неподозирания свят на морските дълбини.

  1. Детайлна картина

Стъклата PRIZM ™ Road подобряват зрението при ярка светлина и сенки, което помага на колоездачите да забелязват промени в структурата на пътните настилки. Всяка промяна веднага бива отчетена без допълнително напрежение и взиране.

 

  1. Оптимизиране на визуалното преживяване

Специално пригодените за планински условия PRIZM ™ Trail засилват червените и кафявите нюанси. Така можете да забележите бързо скали, корени, пясък по горските пътеки при преходи, планински байк или просто да се насладите на красотата на природата в нейният пълен блясък.

Променете правилата на играта с Oakley, за да сте победители не само на терена, но и в ежедневието.

Галерия

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация