Уроци по стил от модните брандове

Топ брандовете на модната сцена могат да ни научат на много неща – дързост, въображение, внимание към детайла и какво ли още не. Предлагаме ви няколко съвета, които се отнасят не само до добрия външен вид.

  1. Имайте собствен почерк

Всеки бранд държи на своята уникалност. Разпознаваемите елементи, които препращат подсъзнателно към дадена марка, са задължителни. Индивидуалният почерк е изключително важен. Намерете нещо, което да ви отличава и да отразява част от вашата същност. Аксесоарите са възможен начин да изразите себе си и да бъдете себе си. От тук и следващият урок…

 

  1. Винаги бъдете себе си

Не се опитвайте да копирате и да подражавате плътно на някого. Топ брандовете следват тенденциите, но не забравят своите традиции и се стремят към запомнящо се обаяние.

 

  1. Важно е излъчването

Можете да изглеждате секси и с бяла риза и дънки. Важни са вътрешната ви увереност, маниери и усещане за комфорт. Тук роля играят и правилните размери на дрехите и съчетанието им с аксесоарите. Никога не носете по-малък или по-голям размер от вашите дрехи. Същото важи и за аксесоарите. Изберете очила, които пасват на вашето лице. Всичко останало е взаимодействието между тяло и мисъл!

 

  1. Всеки детайл е от значение

Световните дизайнерски марки непрекъснато ни учат, че детайлите са от съществено значение! И най-малкият акцент може да направи завършена и неповторима визията ви.

Модел: Versace 2176 Gold

 

  1. Взимайте смели решения

Бъдете дръзки и смели в комбинациите на аксесоари. По този начин ще придобиете впечатляваща и ефирна визия. Всеки знае, че много от дизайнерите са пробили със своите дръзки и ексцентрични хрумвания.

Галерия

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация