Топ очила за динамична и различна визия от MIU MIU

Ако се оглеждате за очила убиец, които ще грабнат не само вниманието на околните, но и тяхното възхищение – то търсите чифт от последната колекция на MIU MIU.

Динамични и различни тези очила са напълно ново виждане за мода. Геометричните форми са разчупени с метални елементи, авангардни решения и ефирна красота. Цветовете варират от фатално черно до нежно розово.

Новите стилове гарантират фамозен и зашеметяващ стайлинг. Какво имаме предвид ще ви стане ясно след като ви представим няколко от топ слънчевите очила на MIU MIU в последната им колекция.

Класическото може също да бъде екстравагантно и съвременно и това го доказват дизайнерите на бранда. Отсечените стъкла на MIU MIU 06S VIZ-AD4 дават напълно различен и модерен прочит на кръглата форма. Черният вариант на модела носи и блясъка на съвременната жена. Лукс и очарование, които ще ви станат любими.

Като стана въпрос за разчупени линии, то моделът MIU MIU 54S DHO-AD5 напълно влиза в тези параметри. Стилната форма е изпълнена с въздушна лекота, изящество и няма как да не го отбележим –  нестандартна красота.

Голямото въображение и естетическият вкус са били водещи при създаването на модела MIU MIU 53S VX0-9K1. Оригиналната рамка и форма на стъклата очароват и привличат мигновено погледа. Моделът се предлага в различни цветови комбинации. Отново фокусът е на фронтовата част, а деликатните дръжки придават класа на очилата.

Шармантните, неотразимите и впечатляващите очила от новата колекция на MIU MIU отново са вдъхновени от силната и независима жена, която не се притеснява винаги да е под прожектора.

Галерия

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация