Топ модни тенденции през есента

Жената със слънчеви очила става безкрайно привлекателна и много шик. Слънчевите очила през есен 2016 трябва да придават увереност, завършеност и доза изтънченост. Сред основните тенденции на сезона е смаляването на размера на рамките. Въпреки че свръхобемните очила все още са актуални, на подиума превъзходство заемат по-прибраните модели. Нека да погледнем кои са топ тенденциите през бавно настъпващата есен.

1.Фънки авиаторски очила

aviator 16
Стил, които просто не иска да излезе от модата. Класическите авиаторски очила си остават привлекателна енигма, която всяка жена иска да има в колекцията си. През есен 2016 ще са актуални свежите цветове, преливащите стъкла и фънки излъчването. Хит са и очилата с прозрачни стъкла.

2.Кръгли стъкла с рамки котешко око

round lensed cat eye
Комбинация, която се превърна в тотален хит, най-вероятно, защото е изключително шик и луксозна. За да сте в крак с последните тенденции, стъклата на този модел трябва да са тъмни и да контрастират с пъстрите рамки. В моделите има леко ретро излъчване, женственост и предизвикателство.

3.Омбре стил

ombre lenses
Тези очила са колоритни и стилни. На този стил се спират жени, които обичат да смесват тъмните и светлите нюанси, елегантен и ежедневен стил.

4.Удвояване на рамките с метални елементи

gaamani horz
През есента модерни ще са очилата с допълнителен мост в горната страна на рамката и метални детайли, които придават допълнителен обем. Този стил е изключително дързък, освободен и привлекателен.

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация