ТОП 5 на дамските модели за 2020 година!

Галерия ТОП 5 на най- актуалните тенденции в дамските очила за 2020!

Новите дамски модели очила са вдъхновени от 60-те,70-те и 80-те години. Изработката им съчетава новите технологии  и се получава изключително добра комбинация! За разлика от преди сега има подходящите инструменти и материали , с които дизайнерите се вихрят в уникални комбинации от цветове, форми и материали.

Представяме ви галерия от снимки на най- вдъхновяващите модели за новия сезон, които Ви очакват в оптики Леонардо и онлайн на www.leonardo.bg

Една от тенденциите са малки модели с овална или неправилна форма като тези бижута на DIOR, JIMMY CHOO ,EMPORIO ARMANY, RAY-BAN, VOGUE и други:

               

  

Очилата тим маска се завръщат с пълна сила и се радват на завиден интерес. Има страхотни маски на DIOR, TOM FORD, RAY-BAN, DOLCE & GABBANA, VERSACE, GUESS и други.

Дизайнерите черпят вдъхновение от звезди като София Лорен и Мадона за очилата с масивни рамки, като подчертават блясъка им с метални елементи и камъни.

 

 

 

 

 

 

 

Уверяваме Ви, че няма да останете незабелязани с очила тип oversize, които придават шик и ултрамодерен вид. Брандове като DIOR, TOM FORD , GUCCI и много други предлагат дръзките модели.

 

 

 

Живот в цветове, форми и детайли с цялото разнообразие, което може да побере фантазията Ви. Това е хит през 2020 година, като тези модели на SAINT LAURENT, DOLCE & GABBANA и GUCCI.

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация