Титаниевите рамки дават лекота, здравина , дълготрайност, изящен дизайн и несравнима защита, дори и за най- чувствителната кожа.

Титаниевите рамки дават лекота, здравина , дълготрайност, изящен дизайн и несравнима защита, дори и за най- чувствителната кожа.

 

Титаният е един от най- фините материали, които се намират в нашата природа. Неговите качества са сила, лекота, резистентен е към корозия и е хипоалергичен. Благодарение на неговата гъвкавост при работа, е възможно да се изработят рамки в изящни форми, които гарантират целодневен комфорт. 

Знаете ли, че титаният се използва в производството на самолетни и ракетни компоненти? Това е така защото материала  е с голяма здравина. Той е два пъти по- здрав от желязото и три пъти по здрав от алуминия. Благодарение на тези качества рамките от титан са устойчиви във времето и може да ги ползвате дълго време и те да са все така в перфектно състояние.

Имайки половината от теглото на меда и 2/3 от теглото на желязото, този уникален материал  e познат с неговата лекота. Това дава възможност рамките направени от титан да бъдат носени през целия ден, без да се прави компромис с чувството ви за комфорт. Наред с всички положителни черти , които има титания,  той се почиства и поддържа изключително лесно. Ако очилата Ви са се замърсили е необходими да ги изтъркате внимателно с микрофибърна кърпа, напоена със сапунена вода и после да избършете със суха кърпа.

И последно , но не на последно място титания се използва в медицината, в ортопедични импланти, защото има отлична биологична съвместимост, което пък от своя страна прави рамките, изработени от него хипоалергични и подходящи дори и за най- чувствителната кожа.

Едни от най- реномираните брандове предлагат титаниеви рамки. В галерията по- долу ще видите, часто от титаниевите модели в оптики Леонардо. Това са модели на Prada, Ray-Ban, Giorgio Armani, Oakley, Persol и др.

 

Източник: Luxottica

 

 

Галерия

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация