Светът на киното, отразен в PRADA CINÉMA

Prada представят новите PRADA CINÉMA. Очила, с които лесно ще избягате в света на звездите, шоуто, блясъка и интригата.

Сега е моментът да изживеете своите фантазии с великолепната лятна колекция на Prada. Луксозни, динамични очила, които сякаш излизат от необятния филмов свят.

Късометражния филм на кампанията представя семпла история, посветена на киното. Филмът се опитва да улови удоволствието от това да отидеш на кино. В него деликатно са използвани кинематографични метафори и сюрреалистични елементи. Разбира се, централно място имат невероятните очила Prada.

Колекцията е деликатна комбинация между изискана елегантност и модерни детайли. Моделите черпят вдъхновение от 60-те години на XX в., като правят съвременен прочит на култовата кръгла форма.

Модел: PR 50T 2AU-6O0 TORTOISE

Изключителната предна част има обемни линии, върху които се акцентира чрез лъскава метална нишка, разположена в горната част. Дизайнът на фронтовия профил приковава вниманието и извиква в съзнанието представата за големите звезди на киното през 60-те години - чувствени, сексапилни и изискани. Артистичните метални елементи са основна тема в колекцията Prada Cinéma.

Дръжките отново са метални, като чрез тях се добива допълнително елегантност и класа на моделите. Цветовата палитра включва широка гама от комбинации – от класическо черно и различни нюанси на „костенурка“, до новите свежи цветове Crystal Nude, Crystal Aqua и Crystal Blue.

Галерия

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация