Стилен фурор със Silhouette

Дизайнерските модели подчертават вашата естествена красота и ще изкарат на преден план уникалния ви стил и класа. Иновативните дизайни, качествените и леки материали, неподправените изчистени линии и елегантност са основните съставки, които правят Silhouette съвършените очила.

Сред новостите при марката е и съвместната работа между Wes Gordon и Silhouette. Дизайнерът от Ню Йорк пътува до Австрия, за да почерпи вдъхновение от автентичната среда, в която се произвеждат Silhouette. Резултатът е зашеметяващ модел в няколко незабравими цвята. Очилата са с кръгла форма, стъклата са в четири нюанса – синьо, розово, зелено и сиво. Самите стъкла са ръчно шлифовани по периметъра и боядисани с лека контрастираща линия. Ефектът е магнетично и стилно излъчване, в което мигновено ще се влюбите.

wes gordon enters eyewear 1

Очилата са уникални и с това, че нямат панти, винтчета и тежат по-малко от 2 грама. Едва ли има жена, която да не желае именно това – лекота и изящество! Това са женствени, модерни и секси очила, създадени за хора, които са верни на своя стил и обичат красотата в нейния най-чист вариант.

14089473 10206830672627435 709108247 n

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация