Спектакъл на безупречността с диоптрични очила

Модерни, елегантни и секси – неустоима комбинация, която може да бъде постигната с правилните аксесоари. Очилата не са само необходимост, но и водещ аксесоар, който носи характерно излъчване и лично ваш неподражаем стил.

Разнообразието от визии, форми и цветове прави очилата най-горещия аксесоар на всеки сезон! Културната революция наложи диоптричните очила като съществен елемент от стайлинга, който има изключителна експресивна сила и е от първостепенно значение за подчертаване на личността и стила.

 

С един бърз поглед към модните подиуми виждаме, че очилата са се превърнали в неразделна част от всяка дреха. Те олицетворяват изключително добре начина, по който възприемате света, вкус, стил и нагласa. Така например хората, които предпочитат цветни рамки, са много по-контактни и не се притесняват да показват емоциите си пред хората.

Освен забележителните рамки, които са акцентът, трябва да се обърне внимание и на важността на самите стъкла. Правилното диагностициране и изработка на стъклата е същината, която не трябва да се пренебрегва, като се вземат очила от сергията на пазара.

Снимка: Fumi Nagasaka 

Например за хората, които имат различни предписания за лявото и дясното око, най-добрият вариант е да се изработят индивидуални стъкла. Те предоставят кристално зрение за част от секундата и незабавен фокус навсякъде. Такива са Hoyalux iD MyStyle V+. Това са първите в света стъкла, отчитащи разликата и балансиращи дизайна в съответствие с двете предписания.

Друг важен момент е очилата да носят комфорт и удоволствие. Това зависи и от самите стъкла. Когато зрителната ефективност е максимална и има бърз и лесен преход между зоните за далечна и близка дистанция, човек усеща удоволствие от ежедневните занимания. Стъклата Hoyalux Summit Pro/CD Trueform предлагат именно остро зрение на всякакви разстояния.

Комфорт, елегантност и оригинален стил – рецепта, благадарение на която, очилата са се наложили като задължителен аксесоар в съвремието ни. Те носят притегателно очарование и безупречна визия!

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация