Специална колекция Calligrapher от Persol

Persol Calligrapher Edition е последната лимитирана колекция на звездния бранд. Ексклузивните модели са вдъхновени от модерната калиграфия, която съчетава уникални ръчни умения и лек, елегантен стил.

Калиграфията е древно изкуство, което е посветено на красивото и хармонично писане. Страст, ефирност, прецизност и изключителни умения, които вдъхват индивидуалност на буквите. Има силна връзка между калиграфията и италианския бранд Persol.

Първият елемент, сближаващ калиграфията и последната колекция на Persol, е уникалността на всяко творение. Всеки чифт очила, точно както всяка отделна дума, са внимателно изработени, за да се получи оригинално произведение на изкуството. Именно вниманието към детайла и индивидуалността са сред от най-големите предимства на Persol.

Втора връзка е способността да се преосмисля основната идея, ключ спрямо модните тенденции, но все пак винаги остават верни и на традицията. Калиграфията днес се е превърнала в изискана форма на лично изразяване. Стилистичните иновации винаги са били част от Persol. Марката разчита на емблематични форми, но непрекъснато ни изненадва с избора на материали и дизайнерски решения.

Изброените сходства между тези два свята са слети заедно, за да се създаде уникалната колекция Persol Calligrapher Edition. Тя е вдъхновена от модерната калиграфия с нейната силно изразена индивидуалност, съвременност и стил. Оригиналните очила съчетават метал и ацетат, за да са изключително леки и фини като ръката на калиграф. Металните елементи са украсени с изключителни разрези.

Четирите нови модела диоптрични и слънчеви очила са вдъхновени от класическата форма на Phantos. Те се предлагат в голямо цветово разнообразие и неподражаем висок вкус.

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация