Скъпоценни камъни и брилянтен блясък с Versace

Последната уникална колекция на Versace е тук и ни зашемети с няколко страхотни модела. Обемни, луксозни и секси – очилата на бранда са хит през лято 2016. Най-новото попълнение в оптичните ни центрове е моделът 2171B. Очила, които са акцент на колекцията.

Моделът притежава брилянтен блясък благодарение на скъпоценни кристали Сваровски и емблематичните за марката детайли. Слънчеви, изящни и предизвикателни, очилата притежават метална основа и двоен мост на фронтовата част, върху които са поставени 296 скъпоценни кристалa. Моделът се предлага в широка гама от цветове.

sunglasses greca1

 

Можете да го откриете в сребърен стил със сребърни огледални лещи, златно със сиви лещи градиент, бледо злато с кафяви преливащи лещи, матово черно / бронз с тъмносиви лещи и матирана военен стил със зелени лещи градиент. Съветваме да загърбите традиционните нюанси и да рискувате. Няма да съжалявате, защото всички съчетания на модела са зашеметяващи.

versace eyewear adv ss16

Кампанията на Versace използва младата Джиджи Хадид, която е сред най-новите звезди на модните подиуми и новото рекламно лице, избрано от Донатела Версаче.

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация