Силата на любовта и красотата в звездните очила на Tiffany and Co.

Любовта и красотата на заобикалящия ни свят са сред вдъхновенията на изключителната колекция на Tiffany and Co. Моделите буквално носят символи, заредени с нежност и чувственост, страст и любов.

Още от създаването на марката в Ню Йорк през 1837 г. легендарните бижута на Tiffany and Co. оказват влияние върху модните тенденции. През годините именно любовта – универсален, силен и обединяващ символ, който прави света по-красиво място, е сред основните вдъхновения на бранда. От друга страна, силата на природата, близостта с нея провокират голяма част от дизайнерските творения на Tiffany and Co. Така сърцето, цветята, безкрая са се превърнали в елементи, често откривани в естетическите произведения на марката.

Последните колекции на бранда се връщат към любовта, красотата и елегантността, претворени по един модерен и спиращ дъха начин.

Тази тематика е вградена в разнообразни форми, цветове и детайли. Очилата носят женственост, класа и елегантност.

Колекцията, посветена на любовта, е с лазерно гравиран ключ „Please return to Tiffany and Co“, който препраща към миналото на марката. Придружен е и от думата „Love”.

Друга колекция също заслужава специално внимание – тази, посветена на операта (Aria). Aria се състои от три слънчеви и три оптични модела, тълкуващи творенията: Allegro, Adagio и Concerto. В дизайна са вградени перли и австрийски кристали.

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация