Пролетните тенденции, отразени във феноменалната колекция на Tom Ford

Сред топ тенденциите тази пролет е ретро вълната. Висшата мода се завръща към 60-те и 70-те години и винтидж усещането в своите колекции.

Tom Ford отразяват последните модни течения в една зашеметяваща линия слънчеви очила. Под прожекторите отново се оказват класическите кръгли форми, мостовете на фронтовата част и огледалните стъкла. Един поглед от близо на колекцията и става ясно, че с очилата на Tom Ford ще откроите във всеки едни момент.

Уникалната ретро стилистика е разнообразена с модерни материали, матови цветове и полупрозрачни рамки.

Модни през пролетта ще са светлите стъкла, които правят пронизителен погледа. Топлите цветове и черното ще са задължителна част от дрес кода.

Друга важна тенденция при слънчевите очила са огледалните стъкла. Отразяващи пъстротата на пролетта, те придават свежест и колорит на стайлинга. От Tom Ford са се погрижили и в колекцията им откриваме перфектното попадение. Изчистени, дръзки и обемни очила с огледални стъкла, които са чудесен аксесоар за целеустремените и стилни дами.

Ще заредите деня си с много стил и с диоптричните рамки на Tom Ford. Традиция и модерно излъчване, което отвява конкуренцията.

Задължителен елемент при всички очила е и емблематичното метално лого T, което преминава от дръжките към предната част на моделите. Отличителен знак, който говори за класата и лукса на уникалните очила Tom Ford.

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация