Повик на страстта и първичното в колекцията на Versace

Дързостта е качество на Versace, което се отразява във всяка тяхна колекция. Очилата на бранда покоряват със своята иновативност, чувственост и първичност. Смелите линии на моделите печелят аплодисментите и на най-взискателните персони.

Свободата, отличителността и енергията са подчертани в колекцията на Versace. Луксозните детайли на триизмерната Медуза (символ на марката), елегантните дръжки и футуристичните профили правят очилата мечтан аксесоар.

Изключително съвременната колекция се фокусира върху кръглата форма и сексапилните маски. Металните елементи са задължителни този сезон и от Versace не са пропуснали да се съобразят с най-хитовите тенденции.

Конструктивната сила на природата е елемент, който вдъхновява дизайнерите. Поривът към свобода, сила и надмощие се преплитат с чувствеността и копнежа. Контрасти, които не е задължително взаимно да се изключват, а могат да се допълват. Така на гладките стъкла изпъква логото на бранда, обемните рамки са ефирно завършени от фини дръжки. Резултатът е – униклани очила!

Сред топ предложенията са футуристичните кръгли очила с метален двоен мост. Златните и сребърните тонове на металните елементи обогатяват свежата палитра от цветове – черно, синьо, оранжево, жълто, златно и др.

Колекцията предлага разнообразие от дамски и мъжки модели, но залага на унисекс вариантите. Поредното напомняне за свободолюбивия дух на бранда.

Вижте света през уникалните Versace и се отдайте на вълнуващото усещане да сте стъпка пред останалите.

Галерия

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация