Порочност и класа с Bvlgari

Италианската модна къща за пореден път провокира със своите уникални очила. Лице на новата хитова колекция на Bvlgari е супермоделът Бела Хадид.

За тази колекция брандът е оставил настрани скъпоценните камъни, за да приближи моделите си до по-младата публика. Резултатът е грабващ погледа контраст между луксозен аксесоар, който е подходящ за всеки повод. Моделите са подходящи както за ежедневни очила, така и за специални случаи.

Характерна черта на колекцията е ярко изразеният колорит. Bvlgari провокират със силни и забележими цветови контрасти. Розово, жълто, синьо, лилаво – цветове, които грабват и носят страст и младежки дух.

Огледалните стъкла и оригиналните рамки са перфектна комбинация. Острата структура на рамките изпъква на фона на плоските стъкла. Сред основните форми е кръглата. Линиите са изчистени, детайлите са внимателно изпипани, а цялостното излъчване на очилата е неустоима чувственост и провокация. Важен елемент са шестоъгълните детайли, които напомнят на люспи на змия. Съблазън и свежест, спиращи дъха.

Кампанията на Bvlgari е заснета в Рим, като отново акцентът в върху младежкия колорит, закачливо настроение и огледалните повърхности.

 

Слънчевите очила улавят блясъка на живота в големия град в огледалните си стъкла. Тяхната многопластовост и харизматичност са в синхрон с вибрациите на града.

Златистият лукс е следващата особеност на хитовата колекция. Завладяващи, луксозни и хипнотични! SerpenteyesPower-up ще ви превърнат в модерна богиня, която обича да покорява със своята емоционалност, порочност и сексапил.

Галерия

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация