Поредна хитова колекция от Dolce and Gabbana

Кампанията е заснета на зашеметяващите малки улички на Неапол, които левитират между традиционен дух и модерен усет. Местните жители са се присъединили към моделите, а резултатът е изключително колоритни и уникални фотоси. Кампанията показва, че модата освен всичко друго може да бъде и забавна.

Колекцията очила се отличава с ярки шарки, жизненост и обемни форми. Преобладаващи цветове са златисто и черно, които са еднакво подходящи за по-студените дни. Малките ярки детайли придават допълнителен чар и лукс на моделите. Дизайнерите са заложили предимно на сексапилното и магнетично „котешко око“, което се открива както при слънчевите, така и при корекционните рамки. Жената е видяна като привлекателно, елегантно и слънчево създание, което притежава изключителна притегателна сила. Сила, която се открива и при невероятните нови модели на Dolce and Gabbana.

Друга водеща визия са кръглите рамки, които продължават да отстояват челните места на модните подиуми. Свежи, приковаващи вниманието и оригинални очила, които ще донесат италианско очарование в стайлинга ви.

Открийте новата колекция на Dolce and Gabbana в оптичните ни центрове и в онлайн магазина ни!

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация