Под светлините на прожектора с Ray-Ban

Иконичният бранд Ray-Ban чества своята 80-годишнина. По този повод са подготвили много изненади – обновяването на традиционни модели и напълно нови идеи. Под прожекторите в новата кампания на марката са Aviator, Clubmaster, General, Highstreet и Ja-Jo.

Кампанията е заснета от  фотографа Стивън Клайн. Новите модели на Ray-Ban грабват с модерни цветове, качествена изработка и уникални форми.

Очилата на Ray-Ban са повече от вечни. За 80 години марката е наложила безупречния си вкус и е завзела челните места сред любимите брандове.


Модел: Ray-Ban 4278

Сивите нюанси, както и градиент стъклата са една от водещите тенденции през сезона. Моделът 4278 носи градското очарование и независимия дух. Дръжките са изключително пластични и правят очилата верен спътник във всяко едно приключение.


Модел: Ray-Ban Ja-Jo

Със свежите модели Ja-Jo ще дадете много цвят на външния си вид. Стилният дизайн се отличава с тънка метална конструкция и цветни стъкла в перфектно кръгла форма. Слънчевите очила могат да се похвалят ултрафини метални дръжки. Моделът се предлага в жълто, зелено, розово, червено, синьо и лилаво.


Модел: Ray-Ban Aviator

Вечни, стилни и незаменими. Задължително трябва да имате един чифт от тези уникални очила. Лекотата и чара им носят удоволствие и увереност. Aviator се предлагат в изключително разнообразие от цветове, с които ще сте винаги под светлините на прожекторите.

Разгледайте и останалите нови модели на Ray-Ban в галерията и оптичните ни центрове!

Галерия

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация