По пътя към олимпийското злато с Oakley

Олимпийските игри са несравним начин да се почете любовта към спорта и движението. На Игрите в Рио спортисти от най-висока класа са готови да покажат своя талант и усилена работа през годините. Иновативните очила на Oakley са един от съюзниците им, помагащи за достигане на върхови резултати.

Кристално зрение, силен контраст, свръхлеки рамки и убийствена визия са съчетани, за да могат шампионите да не бъдат разсейвани в най-важните мигове от кариерата им. Колекция Green Fade е създадена специално за Олимпийските игри. В нея откриваме иконичното зелено на 80-те и революционната технология Prizm, за да се оптимизира визия и изпълнение.

oakley team

Спортисти от всички държави са се доверили именно на качеството на невероятните спортни очила. Шампионите са избрали Oakley във всички външни спортове – колоездене, плажен волейбол, голф и тенис.

oakley sport
Символизиращи силния дух и желанието за победа, очилата са избор на спортисти от Бразилия, Великобритания, САЩ, Китай, Австралия, Швейцария, Франция, Италия и др. Моделите от колекцията са вдъхновени от дързостта, силата, красотата и неугасващия пламък на спорта.

db018be1 688f 4e37 bf5f 7ccc54c12711 160808 ap Rio Olympics Beach Volleyball Women 8

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация