Пазаруването онлайн е не само удобство, но единствения избор понякога!

Пазаруването онлайн от доказан търговец е не само сигурно, удобно, но и ви пести ценно време! Когато предлагаме онлайн нашите продукти, предлагаме удобството на нашите клиенти, да имат по- богат избор на продукти, да могат да подберат продукта спокойно в удобно за тях време и продукта да пристигне до тях в рамките на 24-72 часа.

Защо да изберете да купите очилата си онлайн?

Бързо и в удобно за вас време, може да изберете новите си очила за Вас или за подарък.

Пазаруването онлайн ще ви спести време, което може да прекарате с важните за вас хора или да практикувате любимото си хоби ,а защо не и да се погрижите за себе си.Може да изберете новите си очила, докато се прибирате към вкъщи или докато чакате във фризьорския салон например. Толкова е лесно и удобно да се сдобиете с най- подходящите за вас очила днес, а те ще пристигнат на избран от вас адрес, и ще може да ги пробвате с опция „ Тествай преди да плащане“.

Избора от нас ще ви спести неприятното чувство от това да се чудите, дали купувате оригинален продукт.

Оптики Леонардо са официален вносител и дистрибутор на световно известните италиански брандове вече 26 години. Всички очила, които предлагаме са оригинални, имат сертификат за качество, 24 месеца гаранция и след продажбено обслужване.

Лесно сравнявате цените, може да сте сигурни в избора си на оферта и лесно връщане на продукта , ако имате нужда!

Няма по- бърз и лесен начин да сравните цените и офертите ,както при онлайн пазаруването. Това ви дава сигурност и спокойствие, че сте направили правилния избор.

Разнообразие от модели, налични във всичките ни оптики.

Модния свят на очилата се определя от огромно разнообразие както на модели, така и на цветове и размери. Именно затова , очилата са израз на индивидуалността на всеки. Приятно е да избирате от Оптики Леонардо, защото сме една от най- големите вериги за очила  в България и разнообразието от нови модели е огромно. При нас имате свободата да избирате според стила ви, настроението или поводът от  безброй модели очила.

Пазаруването онлайн ви гарантира

  • Бърза и безплатна доставка
  • 2 години гаранция
  • Оригинален продукт със сертификат
  • Замяна или връщане в рамките на 14 дни

 

Галерия

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация