Отпразнувахме своята 26-та годишнина!

Отпразнувахме своята 26-та годишнина, с прекрасни гости и приятели! На коктейлите в най- големите ни оптики в гр. София и гр. Варна дойдоха Михаела Филева, Папи Ханс, Антоанет Пепе, Антония Йорданова и много други. Празнуваме с гордост , че през годините успяхме да достигнем степен на съвършенство, при която да предоставяме голямо разнообразие от стоки, както и най-доброто от висшата мода. В оптиките ни можете да намерите слънчеви очила и корекционни рамки от световно известни дизайнерски линии като Armani, Bvlgari, Dolce & Gabbana, RayBan, Oakley, Persol, Prada, Versace, Vogue, Tom Ford, Ralph, Tiffany & Co., Roberto Cavalli, Swarovski и много други.
В оазиса на Оптики Леонардо можете да откриете богато разнообразие от очила, контактни лещи, както и многобройни видове стъкла за диоптричните ви очила.

Прекрачвайки прага на бутиковите ни магазини ще попаднете на невероятен екип от специалисти, които ще ви помогнат в правилния избор. Желанието на екипа е да изпълни вашия свят с много красота, здраве, качество и уникален стил. Всички оптики са оборудвани със съвременни лекарски кабинети за диагностика и профилактика на очни заболявания. Разполагаме с 11 оптики в България и 2 оптики в Румъния, разположени на топ локации. Можете да откриете вашата любима оптика в най-големите градове на страната – София, Варна, Пловдив, Бургас и Велико Търново, както и в Букурещ, Румъния.

Галерия

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация