Очилата WEB са тук – покоряващи и съвършени

Най-новият бранд в Оптики Леонардо пленява със своята модерна интерпретация, чувство за хармония и класа. Високият стил на WEB Eyewear е тук, за да покори със своето съвършенство.

Компанията, създадена през 1930 г. в Америка, за първи път стъпва на българския пазар. Мисията на бранда е да съчетае винтидж усещането, съвременното излъчване и безупречното качество. Сред отличителните белези на марката са цветният финал на едната от дръжките и металното лого на другата.

WEB са страхотна алтернатива ако искате да избягате от масовите марки на пазара. В колекциите на бранда има огромно разнообразие от форми, цветове и стилове. WEB съчетават хитовите тенденции като огледални стъкла, разчупени рамки, сиви нюанси, розови цветове, кръгли форми, модерни маски, като в тях присъства щипка класически вкус, благодарение на които ще сте крачка пред останалите.

С WEБ ще усетите свободата и лекотата на удобните модели, а красивите линии ще ви накарат да се почувствате уникални и сияещи.

Очилата на бранда са за хора, които обичат да привличат вниманието и да изследват свободно света. Бизнес пътувания, почивки или в ежедневието – WEB са зашеметяващ завършек на външния вид. Животът е парад, в който винаги трябва да сте на ниво. С американския бранд това е гарантирано.

WEB предлагат както слънчеви очила, така и свежи диоптрични очила. Дизайнерските модели са  закачливи, предизвикателни и елегантни. С тях ще внесете не само уникалност, но и завиден стил в ежедневието си.

Галерия

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация