Очила сензация от MIU MIU

Ще се спрем на няколко от новите модели на италианския бранд, които безапелационно приковават вниманието. Тайната в неповторимото излъчване на MIU MIU 02ss е в наслагването на няколко ацетатни пласта. Полупрозрачните фронтови детайли са ефирни и леки.

Дръжките са метални и тънки, като по този начин акцентът пада изцяло на предната част. Формата е съчетание между кръгли стъкла и извити в котешка форма рамки. Интересни е слабо казано за артистичните и уникални слънчеви очила.

Следващият модел, с който ще разнообразите стайлинга си и ще подчертаете своята силна индивидуалност, е MIU MIU 01ss. Модерната кръгла форма е получила нов чувствен стил. Романтичен привкус придават двете нежни сърца, които се преплитат, за да образуват оригинална и неповторима стъклена рамка. Тук отново дръжките са елегантни и фини, изработени от метал.

Очевидно дизайнерите на MIU MIU са на нежна и иновативна вълна. В същото време авангардните и дръзки особености на бранда продължават да са присъстват. Комбинацията между женственост и авангардно мислене проличава в MIU MIU 53rs. При тях са водещи високата класа, светлите цветове, преливащите стъкла. Това са очила перфектни за по-слабото зимно слънце и с които ще подчертаете усета си към красиви линии, но и притежанието на силен характер.

Бъдете сензация с последните хитови модели на MIU MIU и се почувствайте освободени, стилни и различни.

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация