Ново поколение очила Persol

Новите генерации не се определят от рождената дата или броя последователи в Instagram. Това е усетът за ново, младежкия подем на душата, силата на духа и устрема към приключения. Persol е марка, която съчетава всичко това и по удивителен начин остава вярна на характерното ретро излъчване. Резултатът са много шик и готини очила.

Марката ни зашеметява със следващата глава от кампанията „Meet The New Generation“. Лице на проекта този път е Винсънт Гало, който е икона в постоянно преоткриване. Точно, както култовите Persol. Очилата от колекцията подчертават неспокойния дух на американския филмов актьор, режисьор, музикант и художник.

Звезда в новото поколение очила Persol е метална интерпретация на култовите 649. Класика в напълно съвременен стил. По този начин брандът чества еволюцията на дизайнерските си очила, които непрекъснато се развиват и са станали незаменима част от стайлинга на модерния мъж. Очилата са с елегантни рамки, атрактивна форма и съвършени детайли.

Италианският дух и стил на модела 7649 доставя истинска наслада за окото. Леки, изчистени и стилни, те притежават неподражаем чар. Очилата разполагат с плътни метални нюанси. Силен акцент е поставен на емблематичната стрела на Persol.

 

Новаторска конструкция със съвременен авторитет и поглед към бъдещето. Persol предлагат не само лукс и класа, но и алтернативно мислене.

Галерия

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация