Нежно великолепие от MIU MIU

Лимитирани колекции, ексклузивни модели и провокативни линии – всичко това ни поднася италианският бранд MIU MIU. Последните дизайнерски решения на марката очароват и грабват вниманието.

Колекциите провокират със своята освободеност, иновативност и дързост. Очилата са деликатни, женствени и в същото време носят духа на свободната личност, готова да отговори на всяко предизвикателство.

На първо място, няма как да не се спра на котешкото съвършенство MU 51T. Очилата олицетворяват изисканост и закачливост. Отличават се с метален мост на фронтовата линия, както и метална рамка около кръглите стъкла. Допълнителните елементи от рамката прибавят котешка форма на очилата. Те носят и цветния акцент на модела. Очилата се предлагат в черно, розово, бяло и червено.

Следващото стилно предложение е MIU 54S. Бляскави, женствени и със силна индивидуалност. Очилата са обемни и с квадратна форма. Самото стъкло е „прорязано“ като това придава еклектичност на модела.  Дръжките са ефирни и леко извити. Тези очила са подходящи за всяка визия и всеки повод.

Ако искате да подчертаете своята бляскава, младежка и освободена натура, то очилата за вас са MIU 03T. Тук се преплитат материали, форми и текстури, за да се придаде уникален дух на очилата. Кривите стъкла без рамки подчертават модерния дизайн, а прозрачната ацетатна рамка отзад носи блясък и чувственост.

Следва и още едно предложение, носещо сияйна красота. Това е моделът MIU 02T. Отличава се със своята квадратна форма, плоска прозрачна повърхност, зад която прозира великолепие от бляскави частици.

 

За финал ще завърша с още един главозамайващ модел. Силуетът отново е котешко око. Очилата са олицетворение на изтънчената, женствена и привлекателна жена. Моделът е обемен като стъклата са без рамка. Черна ивица преминава през горната фронтова част на модела и подчертава отличителния дизайн.

Галерия

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация