Нашествието на кръглите очила

Кръгли и свръхобемни очила – комбинация, с която си гарантирате през лято 2016 г. да сте на върха на модните тенденции. Кръглите очила покориха не само модните подиуми, но и се превърна в хит сред звездите. В тези привлекателни модели са заложени ретро шик, хармонична форма, стил и интелектуално излъчване.
Лятото е сезон на цветовете, разнообразието, смелите решения и колоритни изживявания. Тези черти присъстват и в летните колекции на модните дизайнери. Неутрални цветове, сини нюанси и искрящи тонове, които можете да комбинирате за всеки повод от ежедневието през топлите летни дни.

dg2155

Модел: Dolce&Gabbana 2155

Dolce&Gabbana приковават вниманието с модела 2155. В него са съчетани огледални стъкла, изчистена рамка и свежи цветове, което го прави идеалния избор за лятната почивка.

miumiu13

Модел: MIU MIU 13N

Неутралните нюанси и светли цветове могат по-лесно да се съчетават с летния дрес код, а именно свежи и ефирни дрехи. Очила с цвят „костенурка“ могат безпроблемно да се комбинират както с по-светло облекло, така и с дрехи от тъмната гама.

ray bam round pink

Модел: Ray-Ban Round


Иконичните Ray-Ban Round гарантират предизвикателна, мистериозна и дръзка визия. Те символ на съвършенството и свободния дух, а с модерното розово придобиват младежки вид.

emporio 4062

Модел: Emporio Armani 4062


Актуален през горещите сезони цвят е синьото. За дръзка и младежка визия ви предлагаме да разчупите стила и изберете модел, който има контрастни особености.

vogue new summer

Модел: Vogue 5036


Като стана въпрос за контрасти, не се притеснявайте да се спрете на очила, които комбинират два основни цвята. При модела на Vogue ярките дръжки контрастират с фронтовата част на рамката и по този начин се придобива закачливо и очарователно излъчване.

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация