Най-нестандартните очила през летния сезон

Очилата, които се превръщат в ключов акцент във визията, са нестандартни и различни. Ето и няколко дръзки модела, заявяващи присъствието си на всяка сцена.

emporio new woman

Emporio Armani ни предлагат зашеметяващ модел. Във всеки детайл е вложено въображение и отличителни линии. Фронтовата част на очилата е невероятна симбиоза между елегантна рамка, прозрачни материали и висококачествени стъкла.

emporito Armani 16

Другото изключително нестандартно и стилно предложение от Emporio Armani притежава много дързост и метален блясък. Всеки истински ценител на слънчевите очила ще оцени модела EA 2035. Изчистените линии се комбинират с предизвикателна фронтова част, а металните нюанси придават класа и магнетизъм.

dg4290

От Dolce&Gabbana обичат да провокират. Свръхобемните рамки са тотален хит този сезон, а тук тази тенденция придобива съвсем ново артистично звучене. Матираните и прозрачни материали са другата актуална тенденция.

DolceGabbana DG 6104 Следващото ни предложение отново идва от модния лидер Dolce&Gabbana. Големи рамки, преливащи стъкла, ефирни дръжки – всички необходими елементи за очила, които трябва да имате в колекцията си през този сезон. Уникалното тук е и в съчетаването на различни текстури и допълнителния обем на рамките.

Милитъри стилът отново идва на мода. Той е символ на дързост и предизвикателност. Откриваме го в колекциите на Ralph и Versace.

ralph766

versace mil

Подобна класация не може без различните и иновативни модели на Miu Miu. В последната им колекция залагат на съвсем нова изработка, в която са комбинирани плътни профили и етерични стъкла, припокриващи рамката.

miu miu 04

miu miu 16

Ефирната и романтична визия също не е непозната за Miu Miu. Обемни рамки, фини метални нишки и чувствената форма правят този модел уникален. Сбъдната мечта за жените, които обичат да подчертават своята женственост, нестандартност и красота чрез неповторими аксесоари.

fendi 2

Fendi също демонстрират артистичен подход към слънчевите очила. Смелите комбинации превръщат очилата в акцент, бижу на външния вид.
Разбира се, най-нестандартните модели слънчеви очила могат да се видят само на модните подиуми. Ето и няколко от тях, които ще променят разбиранията ви за модно и шик излъчване.

dolce and gabbana eyewear sunglasses

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация