Модните диктатори през пролетта

Пролетта и слънчевото време трябва да бъдат посрещнати подобаващо с модерни слънчеви очила. Най-горещите тенденции включват много цвят, блясък и светлина.

Контрастът при очилата ще е топ моден диктатор. Модернизираната класика, ретро мотивите са другият водещ тренд за пролетния сезон. Цветните теми, светлите нюанси, прозрачните материали са страхотен избор ако искате да сте в крак с висшата мода. Това са основните мотиви, но нека погледнем отблизо тенденциите този сезон.

  1. Свръхобемни очила

Извънгабаритните очила се задържат на модната сцена и този сезон. Преливането на цветовете на рамките и стъклата ще ви отличи сред тълпата.

 

  1. Двоен мост

В списъка с водещи тенденции има място и за двойния мост на фронтовата част на очилата. Слънчевите очила с цветни стъкла изглежда ще са сензация през пролетния сезон. Това са очила, който привличат погледа към лицето и са водещ акцент във визията.

 

  1. Фънки цветове и форми

Яркостта на пролетта, вградена в слънчеви очила. Синьото, жълтото и розовото ще са основните цветове на пролетта. Смели цветове, прозрачни рамки, форма котешко око – не се притеснявайте да бъдете смели в избора ви на очила, защото различните и нестандартни форми са на мода.

 

  1. Блясък и камъни

Лъскавите и бляскави мотиви при очилата е тенденция, която отново намира водещо място в колекциите на дизайнерите.

 

За още пролетно вдъхновение разгледайте галерията ни!

Галерия

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация