Модни тенденции при слънчевите очила есен/зима 2018-2019

Слънчевите очила са актуални целогодишно, но и при тях, разбира се, има модни тенденции! Очилата са релевантни, жизнерадостни и привлекателни, независимо от месеца или температурата! Какви са най-горещите тенденции по време на есен/зима 2018-2019 ще разберете сега.

#1. Ултра кръгли очила

Тенденцията на ултра-кръгли очила е популярна през последните години. Тя има градско излъчване и придава нестандартно излъчване без то да бъде агресивно. Кръглите очила са подходящи за всички прически и могат да добавят усещане за лукс на всяка една визия.

Обичаме как ултра-кръглите очила имат електрично и уникално усещане. Пропоръчваме ги горещо на всички наши клиенти!

#2. Остри котешко око

С остро изразени очила котешко око вашата визия няма да остане незабелязана. Тези очила не се преструват, че са нещо което не са. Тази решителност е привлекателна за дамите, които знаят кои са и какво искат.

Стилът на тези очила е секси и леко игрив. Те вливат със стил ретро интрига. Също така тези очила котешко око могат да помогнат за създаването на симетричен и хармоничен баланс на чертите на лицето.

#3. Цветни стъкла

Ако черните стъкла не са вашето нещо, тогава защо да не експериментирате с един от живите, причудливи и безстрашни цветни стъкла на сезона? Обичаме цветните стъкла, защото те стоят в спектъра от непрозрачни и различни до полупрозрачни и едва забележими. Можете да избирате всеки тон от спектъра на цветовете на дъгата и да го направите свой собствен, в зависимост от това колко сте цветени.

Галерия

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация