Модерен дух и иконичен стил от Ray-Ban

През 2018 г. любимият световен бранд Ray-Ban отново ни зашеметява с колаборация от иконични модели, нови стилове и иновативни идеи.

Модният гигант е извадил на фронтовата линия едни от най-силните си оръжия, за да открие пред нас нови, неподозирани светове. Преосмисляйки култовите форми Aviator, Round, Wayfarer и др., Ray-Ban показват какво е необходимо, за да си винаги на върха – да поемаш рискове, да не се отказваш пред предизвикателствата, да си модерен, винаги да мислиш крачка напред и да не забравяш своите корени.

Последната колекция на бранда залага на иновативни стъкла, елегантна комбинация на цветове и форми, разтърсващ облик и скрита сила. Това са очила, съобразени с модерния начин на живот. Характерни са матовите цветове, огледалните стъкла, лекотата, удобството и ярката индивидуалност на всеки чифт. Безкомпромисното качество е гарантирано, но с него вървят в пакет и редица други предимства.

С моделите от колекцията няма как да се скриете в сенките. Очилата носят блясък и привличат погледите като магнит. Свиквайте да сте под светлините на прожекторите, когато сте с феноменалните нови модели Blaze, Wings, General и др. Със супер модерните очила ще светите по-ярко и визията ви няма да остане незапомнена.

Свръхобемните форми ще са сред хитовете на лятото. От Ray-Ban са помислили и за това и са подготвили специални горещи предложения, с които да очаровате и да бъдете на гребена на летните приключения. Погледнете света през цветните стъкла на Ray-Banи се насладете на всеки шеметен миг.

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация