Мистериозна съблазън с Dolce & Gabbana

Градусите се покачват, особено ако новите модели на Dolce & Gabbana са замесени в играта. Магнетични, предизвикателни и изключително женствени те покоряват всеки докоснал се до тях.

Италианският бранд отново е на върха на модните тенденции с последната си колекция слънчеви очила. Блясъкът и висшата класа на моделите неминуемо приковават вниманието. Характерни черти са ретро стилистиката, елегантните и фини дръжки и зашеметяващите линии на предната част. Геометричните форми, металните елементи, отличителната текстура и изисканият вкус се преплитат със съблазнителните нотки на мистериозната жена.

Един от водещите модели, отличаващ се с феноменална визия, е DG2178. Металната рамка във форма котешко око буквално взривява сетивата. Обемни и дръзки, тези очила са не само интересни и екстравагантни. Тяхната текстура е вдъхновена от gros-grain (тъкан, характеризираща се с оребрен външен вид).

Градация на стил, очарование и зашеметяващ стайлинг! На оребрените дръжки деликатно е разположено логото на марката.

Следващият забележителен модел е DG2179. Отново откриваме завръщане към ретро стилистиката и кръглите форми. Фронтовата част и дръжките на модела са със същата gros-grain текстура, която придава допълнителен обем и уникалност на очилата. Моделът се предлага в различни цветови комбинации, вариращи между черно и златно, сребристо и златно и розово злато.

Кръглата форма е важна това лято. Доказателство е и следващият изключително свеж модел на бранда - DG 2173. Огледалните стъкла нежно са поръсени с деликатни малки цветчета. Симфония на романтиката, магнетичната визия и женствеността.

Друга водеща тенденция, която изпъква в колекцията на Dolce and Gabbana, са триизмерните форми. Релефните рамки на DG6111 си играят със светлината и привличат като магнит погледа към лицето. Обемни, квадратни и в същото време излъчващи чувственост, това са очила за дами, които са наясно със себе си и не се притесняват да покажат своята нежна страна. Можете да ги намерите в ефирна розова визия или във класическо черно.

Последният спиращ дъха модел, който заслужава специално внимание, е DG2180. Изключителността на очилата се крие в уникалната форма. Неподражаеми и луксозни, те са перфектен завършек на лятната визия. Извитите дръжки и обемната фронтова част правят тези феноменални очила чудесен аксесоар за всеки повод.

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация