Мисията възможна - екзотични и секси с диоптрични очила

Диоптричните очила от нежелан атрибут се наложиха като модерен и актуален аксесоар. Спомняте ли за онези времена, когато нямаше избор, а рамките бяха груби и неизпипани? Разбира се, висшата мода, разнообразието от марки и модели са били налице, но далеч от нашите географски ширини.

През последните години съвременните тенденции внесоха много цвят, стил и лукс в ежедневието ни. Що се отнася до очилата – те се превърнаха в задължителен моден аксесоар, който допълва и подчертава стайлинга ни. Подбрали сме ви няколко от най-актуалните и свежи модели очила, с които не само ще имате кристално зрение, но и ще изглеждате предизвикателни и секси.

Елегантните дами обичат красотата и съвършенството. За тях всеки детайл е от значение. Формите са изчистени, фини и женствени. В колекциите на Versace откриваме именно изобилие от очила за изискани и стилни жени.

ve glasses 16

От Vogue също са помислили за дамите, имащи нужда от диоптрични очила. Свежи, закачливи и стилни – това са очила, с които няма да останете незабелязани. Екзотичните цветове внасят много настроение и служат за акцент във визията.

vogue optics

Emporio Armani залагат на дръзки и младежки дизайн. Непретенциозни и в същото време съвършени очила. Перфектна комбинация, с която ще засияете на мига.

emporioarmani glasses16

Ако обичате екстравагантната и провокативна визия, то MIU MIU са точно за вас. Любима звездна марка, с която ще заблестите!

Miu Miu MU 01PV

Бъдете екзотични, различни и носете любимите си очила с много стил и вдъхновение!

vogue 16 master

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация