Микс от звезден стил и модерна елегантност с Michael Kors

Michael Kors представи колекцията си пролет / лято 2017, като за пореден път успя да изпъкне със своя елегантен стил. Слънчевите очила притежават характерните за бранда черти – изисканост, лекота, иконичност и модерност.

Колекцията улавя безпроблемно блясъка и изтънчеността на топлия сезон, като в нея виждаме страхотна интерпретация на последните модни тенденции.


Модел: MK 1021 Gold Tone 11687P

Главно действащо лице са огледалните стъкла, които отразяват идеята за енергията и модерното очарование на съвременната жена. Стъклата са в различни цветове, за да предадат на всяка визия индивидуалност и свежест.

Модел: MK 1020 Gray Marble Silver 11666G

Колекцията улавя пулса на ежедневието, а очилата са създадени за всеки ден. На разходка, на почивка или на плажа – с тези очила ще се чувствате удобно, секси и женствена. Котешко око и авиатор са сред предпочитаните форми. Отворените ъгли и металният цвят са сред хитовите модни тенденции, а Michael Kors имат забележителни попадения в тази посока. Елегантността и финеса се преплитат с лукса и блясъка.

Модел: MK 1013 Silver Gold 102011

Акцент е даден на фронтовата линия, като дръжките най-често са фино допълнение на съвършената форма.

Оптичната линия на Michael Kors дава съвременна перспектива на вечния стил, които не излиза от мода. Изискан кръг, правоъгълна форма или котешко око – това са силуети, доказали се във времето. Отличителен завършек на очилата придават ацетатните и металните рамки, култовите цветове и уникалният подпис на Michael Kors.

Докоснете се до новата колекция на Michael Kors в галерията ни и в оптичните ни центрове.

Галерия

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация