Магнетично очарование с новите Dolce&Gabbana

Новата колекция на Dolce&Gabbana е тук, за да покаже безупречност, класа и магнетично очарование. Дизайнерите са заложили на уникалните текстури, животинските принтове, елегантни форми, златисти елементи и запомнящ се стил.

Венецианските дантели, романтичен дух и уникалност са вдъхновение за колекцията на бранда. Dolce&Gabbana поднасят една симфония от цветове и усещания. Очилата носят завидна класа, с която всеки ще се почувства уверен и модерен.

Колекцията включва слънчеви и диоптрични очила за мъже и жени. Трудно е човек да се спре на един модел, който да определи за любим, защото всеки чифт носи уникална красота и излъчване.

DG4319 е сред водещите модели при слънчевите очила. Женствената форма „пеперуда“ е подсилена от нежен метален мост. Светлите нюанси са перфектен избор за студените дни. Обемни, в същото време нежни и изпълнени с романтика, тези очила ще направят визията ви неповторима.

 

Друга отличителна линия на колекцията при слънчевите очила са черните обемни рамки. Тази тенденция се откроява както при жените, така и при мъжете. Котешко око, правоъгълни форми и красиви детайли са сред акцентите.

При дамите задължително присъства контрастът между черно и златно, докато при мъжете, дизайнерите са заложили на изчистени линии, двойните мостове и леко заострените ъгли.

Друга важна тенденция при мъжете са принтовете и комбинацията на цвят „костенурка“ с метални елементи, както можем да видим в модела DG2184

Разнообразието от феноменални диоптрични рамки е следващият огромен плюс за новата колекция на бранда. В тях се отличава изискаността на модерния човек, който е готов да покори не един житейски връх. При дамите преобладават сексапила, предизвикателството, женствеността и магнетизма, а при господата - мъжествената и независима визия.

Тук отново срещаме разнообразни текстури, които привличат мигновено погледа. Освен класическото черно откриваме и забележителни рамки в златно, кафяво и с животински принтове. Разгледайте галерията ни, а цялата колекция можете да видите в оптичните ни центрове.

Галерия

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация