Магията на живота, уловена от Giorgio Armani

Крачка към безвремието или по-точно към вечно модерните елементи откриваме в последната колекция на Giorgio Armani. В кампания на бранда, заснета в черно и бяло, се разказва за вечната красота и магията в живота.

Комбинирайки техничното съвършенство и безсмъртните стилове, колекцията представя дизайнерка чистота и хармонични линии във Frames of Life. Очилата (корекционни и слънчеви) предават усещането за изключителност, интелектуално наследство и висока класа.

Деликатните двойни мостове и тънките профили са сред естетическите ефекти, често срещани в новите Giorgio Armani. Леките кръгли рамки, чистите линии и луксозните детайли са определящи за летния почерк на бранда.

Модел: AR 6051 3011/4Z BRONZE/CRYSTAL

Централно място в новата колекция има винтидж стилът. Вдъхновение е ретрото, което може да се види и от фотосите на кампанията. Този стил е комбиниран с иновативни технологии, метални нюанси и огледални стъкла, за да се придобие изключително усещане за модерни и извънвремеви очила.

Модел: AR 6050 3011/6F BRONZE

Магията на живота, неговия пулс, любовта са неща, които често биват пропускани в забързаното ежедневие. Кампанията набляга на това, че трябва да бъдем отворени за нови места, преживявания и емоции. Тя е поглед към реалността, което е поредната сериозна тема, вградена при представянето на нови колекции (тенденция все по-ясно отчетлива през последните години). Самият клип е заснет във Виена.

Насладете му се и усетете силата на Frames of Life:

Галерия

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация