Красота отвъд ограниченията с Vogue

Новата кампания на модния гигант Vogue отправя призив към жените да покажат своята красота, която ги прави уникални. Слоганът #SHOWYOURVOGUE е насочен към идеята дамите да разчупят своята визия и да покажат истинската си същност, която е повече от очарователна и оригинална.

Изявата на личността, таланта и стила, а не само на външната красота са белези, които правят жената уникална. Vogue се спира на болезнен проблем в нашето съвремие. Външността е станала твърде важна, а жените отделят все повече време, за да отговарят на „критериите“. В този процес забравяме, че истински ценните са нашите индивидуални качества, които ни правят много по-привлекателни. В един смел и дързък ход Vogue Eyewear са решили да заложат на нова идея за красота, която отива отвъд видимото и стереотипите. В центъра на новата им кампания е свободата да бъдеш себе си. Слънчевите очила на Vogue говорят за личен стил, начин на живот и мислене извън кутията.

 

Красотата не се крие в размерите на дрехите, а в таланта. Тя е индивидуална за всяка жена и я прави неповторима. Не става въпрос за цвета на очите, перфектен грим или съблазнителен поглед. Става въпрос за това как виждаме света. Чрез своята кампания марката насърчава жените да живеят според собствените си правила и да не подценяват качества си. Колекцията слънчеви очила включва различни вариации: игривост и светлина, градско и модерно излъчване, женственост и дързост.

В колекцията очила се открива разнообразие от свежи цветове, блясък и елегантни форми, чрез които ще подчертаете своята уникална природа. Рамките варират между нежно котешко око до модерни кръгли вариации.

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация