Колоритни с новите ARNETTE

Потопете се в цветното изкуство на слънчевите очила на Arnette. Свежи, вдъхновяващи и различни модели, с които ще заявите соята творческа натура и нежеланието да се съобразявате с мейнстрийма и стереотипите.

Всеки иска да бъде уникален. Да подчертае своята индивидуалност, която го прави различен. Лесно ще го постигнете с новата колоритна колекция Free Spirit на американския бранд.

Моделите носят със себе си духа на сърф и скейт културата. Вдъхновени са от традиционни татуировки, класически американски графити, пощенски картички, палмовите дървета в Лос Анджелис.

Динамичните линии и наситените цветове ще ви пренесат в света на приключенията и свободолюбивия дух. Стъклата на слънчевите очила позволяват перфектна видимост при ярка светлина, вода, сняг и др. Освен удобство, независим стил – моделите идват и с изключително качество.

Градски стил, удобна рамка, иновативни технологии, матирани цветове са оръжието на модерния мъж. Покажете смелост и безгрижие със спортните очила на Arnette. Сред топ предложенията за мъжете, които обичат изчистените очила, е моделът AN 4233.

В него цветният акцент е на дръжката,като матираните рамки допринасят за силния контраст и стилно излъчване.

За бунтарите предложенията включват рамки с дворен мост, камуфлажни щампи, огледални стъкла и още много раздвижени предложения, които можете да откриете в оптичните ни центрове.

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация