Колаборация между изисканост и спортен шик с новите Emporio Armani

Emporio Armani са сред модните брандове, за които всяка колекция слънчеви очила е повод да разчупят стереотипите и да покажат, че модата е изкуство. В последната им колекция се открояват именно тези качества.

Очилата на Emporio Armani носят духа на новото време. Младежки, динамични и секси. Изключително удобните, леките и качествените очила ще направят стайлинга ви модерен и дързък. В колекцията отново се открива симбиоза между елегантен стил и спортни елементи. Спортните детайли придават лекота на класическата изтънченост.

Сред основните акценти са двойните текстури. Колаборацията между цветове носи на очилата неподправена оригиналност. Разчупените стилове са характерни както при дамските модели, така и за мъжките очила. Отново за дамите облите форми са водещи, а при мъжете – правоъгълните.

Фронтовата линия, дръжките, цветовата гама – всичко е изпипано до най-малкия детайл. Всеки модел носи своя уникален почерк и приковава вниманието. В колекцията на бранда откриваме и хитовите в момента метални елементи.

Сивото и черното са цветове, които са сред базовите в колекцията. Съчетани с оранжево, зелено, кафяво – моделите придобиват така желания младежки порив към силна индивидуалност, свобода и отличителност.

Колекцията на Emporio Armani предлага слънчеви и диоптрични рамки, като е наблегнато на отличителния почерк на бранда и красивите детайли. При диоптричната серия дизайнерите са търсели хармоничното единство, като от очилата се излъчва естественост, натурална красота и висок стил. Очилата при всички положения са елегантни и стилни, но дълбоко в тяхната същност се крие бунтовния дух, желанието за надмощие и победа на всеки един житейски фронт.

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация