Какъв е характерът ти според очилата, които носиш

Изборите на всеки човек говорят изключително много за неговата същност. Стилът на обличане, аксесоарите, прическата – издават голяма част от характера на човек. Ето и какво говорят за теб любимите ти очила!

1. Обемни очила

 

Модел: Bvlgari 8120B Black 5018G

 

Ако предпочиташ обемни очила, ти винаги си готова за всякакви ситуации. Държиш на собствения си стил и рядко оставяш приятелите да ти се месят. Комуникативна, но не се доверяваш лесно. Затова и хората често си мислят, че си загадка.

 2.Форма „Авиатор“

Модел: Michael Kors Zanzibar Gold 1003R1

Обичаш традициите, но и следиш последните модни тенденции. Уверена в себе си, естествена и непринудена личност. Имаш сложен характер, но успяваш да сдържаш силните емоции, когато се налага.

 3.Светли нюанси

 

Модел: Prada 12Q Striped Brown USG5L2

Ако предпочиташ светлите цветове пред класическото черно, то ти си съвременна принцеса. Романтиката и нежността не са ти чужди. Въпреки че си независима и силна жена, обичаш специалните жестове и внимание. Харесва ти да правиш добро впечатление с облеклото си и да го съчетаваш с подходящите аксесоари. По същия начин действаш и в живота – всичко трябва да е изпипано до съвършенство.

 4. Форма „котешко око“

Модел: Miu MIu 51R Black 1AB5D1

 

Авантюристична, общителна и женствена дама, която знае какво иска и как да го постигне. Харесваш блясъка и лукса. Не се притесняваш да бъдеш различна и не се влияеш от мнението на околните. Понякога си инат, но очарованието, което се носи около теб, компенсира това.

 5.Кръгли очила


Модел: Dolce & Gabbana 2155 Matte Black

Мечтателна, артистична и понякога екстравагантна. Приятелите ти често те търсят за съвет, защото знаят, че на теб може да се разчита. Обичаш шумните партита, но имаш нужда и от спокойствието на дома.

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация