Какви очила да носим според зодията – Водолей

Водолеите притежават силно развит интелект, свободолюбивост и емоционалност. Затова и очилата, подходящи за тях, трябва да са креативни, изчистени и оригинални.

Представителите на зодия Водолей обичат независимостта, иновациите и винаги залагат на високото качество. Характеристики, които се отразяват изцяло в начина им на живот. Очилата им трябва да носят определено послание, да ги отличават от останалите и задължително изработката да е висококачествена. Подходящи са рамки, които съчетават различни текстури, дървени, метални или кожени елементи. Всяка иновация представлява интерес за Водолея.

Модел: MIU MIU MU01Q VVYA1O1

Основният цвят на зодията е синият. Всякакви нюанси на синьото са подходящи за рамки на очилата. Ако предпочитате класиката – то изберете индигово синьо, а ако искате да изпъкнете с оригинална визия, най-добре е да се спрете на по-светли тонове.

Модел: Vogue VO5167L 2556

Водолеят не обича ограничението. Те са волни птици, за които свободата и правото на избор са от особено значение. Странят от излишна емоционална обремененост, странят и от прекалено експресивен стайлинг. Не е странно, че подходящи за тях са изчистените рамки и черният цвят. Много внимателни и обрани, Водолеите често залагат на кръгли и правоъгълни форми, които са подходящи за всеки ден.

 

Модел: Dolce&Gabbana DG3288F 501

Модел: Prada PR57UV

Претенциозността и капризите не са присъщи за представителите на зодията. Тук обаче има едно голямо НО. Водолеят е силно изискващ, що се отнася до качеството. Той не се притеснява да вложи повече средства, но да знае, че си взима нещо стойностно и качествено. Тези любители на изкуството и красотата често биват забелязани с елегантни, естетически красиви и въздействащи аксесоари. Такива са и очилата на Prada PR60UV. Фината метална рамка ще подчертае техният вроден вкус за изящество и ще задоволи желанието им за перфектна изработка. Генерално, сребристите цветове и металните рамки прилягат чудесно на Водолея.

Модел: Prada PR60UV

Открийте тези и други модели диоптрични очила в Оптики Леонардо и покажете своя безупречен вкус и индивидуален стил.

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация