Какви очила да носим според зодията – ТЕЛЕЦ

Телците са известни със своето постоянство. Винаги получават това, което искат, и винаги довеждат нещата докрай.

При избора на очила проявяват същата взискателност, както към всичко друго в техния живот. Те са скрити естети, прекланящи се пред красотата. Почитат традицията, но нямат нищо против и модерните прочити на класически форми при очилата. Най-подходящи са модели, които съвместяват иконични стилове и съвременна визия. Затова и моделите на Emporio Armani са сред очилата, които грабват веднага вниманието на представителите на зодията.

Класическата кръгла форма и актуално излъчване – неотразима комбинация за всеки Телец.

Цветовете на Телеца са синьо, зелено и жълто. Затова няма да сгрешите ако заложите на някои от тях, когато избирате очила. С тях Телецът е в едно със земната енергия, важна за зодията, младостта и свежестта.

Телците не се отдават често не мечти, предпочитат подреденото ежедневие и логиката. Въпреки това обичат да са ефирни и колоритни. Рядко си позволяват чувствени изблици, но аксесоарите им издават именно тяхната дълбока емоционалност. Обръщат голямо внимание надетайлите и на красивите и цветни елементи.

Комфортът е друго изискване, важно за представителите на зодията. Очилата трябва да са леки, удобни и качествени.

Телецът обича лукса и скъпите аксесоари. За да си достави удоволствие, е готов на почти всичко. Желанията си преследват упорито и безкомпромисно. Кажат ли, че искат да имат даден чифт очила, то в най-скоро време ще ги видите да се разхождат по улицата с тях.

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация