Какви очила да носим според зодията– Стрелец

Стрелците са известни със своя огнен темперамент и безупречен вкус. Те обичат оригиналността, лукса и красотата. Ето и какви са перфектните очила за представителите на зодия Стрелец.

Стрелците са творчески натури. Затова им трябват естетически издържани модели с разчупени форми и запомнящи се детайли. Представителите на зодията разчитат изключително на своята интуиция и с един поглед могат да определят дали даден модел е техният, или не.

Перфектен вариант за дамите от зодията са изчистените очила, които имат луксозни и привличащи вниманието детайли. Такива са и моделите на Bvlgari (BV4140B 501) и Vogue (VO5153 W44).

Изключителната рамка на Bvlgari впечатлява с характерната за бранда тематика – змията. Дръжките завършват с глава на змия, която се е захванала за фронтовата част на модела. Самата глава е покрита с камъни. Моделът е в пълен синхрон с перфекционизма на Стрелеца, както и с неговия авантюристичен дух.

Моделът на Vogue отново приковава с красивите и елегантни метални детайли, разположени на дръжките. Финес, красота и оригиналност, към които се стреми фината натура на Стрелеца.

Жената стрелец обича да се забавлява, да е на открито, да пътува и да флиртува. Отиват й свежи и натурални цветови гами. Сред основните цветове на зодията са розовото, синьото и лилавото. Затова изборът на рамка в един от тези тонове е добро решение за Стрелците. Ако във вас преобладават нежността и романтиката, то моделът, който най-добре ще ви пасне е Miu Miu (MU 52QV 4UD1O1). Стилната рамка издава не само вашата феерична страна, но и огнения ви темперамент.

Стрелците обичат да крият своите негативни емоции и да показват пред хората само безгрижната си и щастлива същност. Все пак често обичат в стайлинга си да залагат на ярки и характерни аксесоари. За дамите, които си падат по екстравагантната визия, то моделът Miu Miu MU 02QV VYC/1O1 е точно за вас. Триизмерна рамка, чувствена форма и приковаващ погледа син цвят.

Да обърнем малко внимание и на мъжете Стрелец. Чаровни, обаятелни и комуникативни, те имат нужда от очила, с които да изразят тези свои качества. Стрелците са с остър ум и на тях им приляга интелектуалната визия. Задължително към нея трябва да има нещо закачливо и игриво. Моделът на Emporio Armani EA3124 5017 съчетава тези характеристики и приляга перфектно на мъжа Стрелец.

Флиртът е част от ежедневието на Стрелеца, затова му трябват очила, с които да подчертае своя хипнотизиращ поглед. Рамките на Persol PO3007V 1015 са идеални за тази цел. Магнетични, елегантни и младежки.

Стрелецът е душата на компанията и обича да привлича вниманието върху себе си. Затова му трябват и очила, с които да подчертава своите привлекателни черти. Открийте тези и други модели в оптичните ни центрове, за да блеснете със своя индивидуален стил.

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация