Какви очила да носим според зодията - Скорпион

Родените в месеца на Скорпиона са хора на силните страсти. Въпреки това в кризисни моменти успяват да владеят емоциите си до съвършенство. Тези хора обичат крайностите, привличат вниманието, където и да отидат и са пословични със своята магнетичност.

Не случайно основният цвят на Скорпиона е червеното. Другите два водещи цвята са индиговосиньо и черно. Но освен тези цветове за тях подходящи са и рамки, отразяващи всичко ново и свръхмодерно.

Представителите на зодия Скорпион не обичат да правят компромиси. Качество, което се отразява във всяка сфера от живота им. Затова те избират своите аксесоари с много внимание към детайла, към материалите и изработката. Моделът на Dolce&Gabbana DG3265B 3088 е точно за дамите Скорпион благодарение на красивите рамки, обсипани с цветя, изкусителната форма и изключителното качество.

 

За мъжете са присъщи по-острите линии и черният цвят, които отразяват силния им характер. Моделът на Prada PR 10TV1AB1O1 е перфектен за представителите на зодията. Секси, модерен и изключителен, именно каквито са мъжете Скорпион.

Скорпионът обича разнообразието. Той има отличителен стил, който често граничи с ексцентричността. Именно затова му подхождат очила, които са различни, стилни и предизвикаващи провокация. Такъв е моделът на Miu Miu  MU 01QV VX91O1. Фронтовата линия на рамката веднага грабва със своята ярка индивидуалност. Формата котешко око е в пълен синхрон с магнетичността и чувствеността на Скорпиона.

Друг модел на Miu Miu, напълно отговарящ на характера на представителите на зодията, е MU 51QV VYG1O1. Извитата дръжка, елегантните червени детайли на рамката препращам към дързостта и увереността на жената Скорпион, но и към нейната скрита нежна страна.

 

От друга страна, мъжът Скорпион е сред хората, които винаги трябва да владеят положението, обичат да ръководят и да имат водеща роля във всичко и навсякъде.  Лидерът във вас можете да покажете с невероятния модел на Dolce&Gabbana DG5023501.

Скорпионът никога не свири втора цигулка и не се примирява с нищо друго освен с най-доброто. Динамичните линии, сблъсъка между мъжко и женско, сила и нежност са сред обичайните им избори.

Жените Скорпион обичат да изтъкват своята женственост и страстност чрез аксесоарите. Ако сте сред тях, то рамките на Bvlgari BV4145B са именно за вас. Омбре мотивът отговаря на порива към модерност и елегантна визия, а невероятните цветя на дръжката олицетворяват женствеността и високия стандарт.

Често Скорпионите предпочитат унисекс форми. Въпреки това в очилата трябва да има детайли, които да ги отличават. Такива са и MU 03PV USL1O1. Фронтовата линия е класическа, но дръжките са изненадващо иновативни, закачливи и носещи нежно очарование.

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация