Какви очила да носим според зодията – Риби

Енергични, ярки, независими и блестящи – такива са представителите на зодия Риби. Това са хора, които са надарени с изключителна проницателност и като такива не им убягва и най-малкият детайл.

Затова и очилата, които подхождат на този знак, трябва да са съвършени. Всичко да е внимателно обмислено, изпипано и дизайнът да има силна индивидуалност, която ще пасне на представителите на този знак.

Рибите притежават емоционална природа. На жените, представители на зодията, им прилягат меки нюанси, много цвят и настроение, имплантирани в дизайна на очилата.

Белите, прозрачните и светлите рамки веднага ги привличат, защото изразяват тяхното положително светоусещане.

Понякога обичат да бягат от действителността, а какъв по-добър начин от слагането на розовите очила. Но жената Риба не обича да върви по утъпкани пътеки! Тя винаги иска да се откроява със своя стил. Затова и моделът на Ralph напълно отговаря на нейната визия.

Рибите са изключително сетивни към заобикалящия ги свят. Те лесно усещат емоциите на другите, но в същото време не обичат да показват своите чувства. Очилата с огледални стъкла са перфектни за тях, защото по този начин не позволяват достъп до техните очи и душа на всеки.

Мъжете Риби са упорити, постоянни и здраво стъпили на краката си. Необходими са им очила, с които ще покажат своята интелигентност, добър вкус и класа.

Сред най-подходящите цветове за рамки на Рибите са морскосин, стоманеносив, кафяв, розов, перлен и пурпурен. Рибите обичат свежестта и колорита, които биват комбинирани в стайлинга им по най-добрия начин.

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация