Какви очила да носим според зодията – Овен

Представителите на зодия Овен са предопределени за лидери. Те са енергични личности, които обичат да изпъкват. Бунтари, които не се спират пред нищо, за да постигнат целите си.

Подходящите очила за тези харизматични и целенасочени личности са с остри линии, силен характер и отличителен дизайн. Овните са хора с високо самочувствие и искат всичко да е изпипано до съвършенство. Затова и моделите на Dolce&Gabbana и Boucheron, носещи много стил, съвършенство и дързост, прилягат на дамите Овен. Рамките са обемни, луксозни и всяващи респект и биха били чудесен завършек на визията на един лидер.

 

 

Мъжете Овен обичат смелите решения и провокацията. Отворени са към нови идеи, но не забравят традиционните ценности. Идеално решение за тях е комбинацията между класически стил и модерен дух. Колекциите на Persol, Emporio Armani и Prada са перфектен избор за тях.

Огнената натура на Овена хармонизира с червения цвят. Червеният акцент при очилата е чудесен начин представителите на зодията да покажат своята чувствена природа, борчески дух и решителност.

Овните не обичат да са в сянката на обкръжаващите ги. Затова често се спират на модели, привличащи вниманието към тях. Позволяват си лека ексцентричност, но никога не прекрачват границата с кича.

Една от най-спонтанните зодии е именно овенът. Интуицията е много важна за представителите на зодията. Когато харесат нещо от пръв поглед, в един или друг момент си го взимат. Не е изненада и че обичат скъпите и луксозни аксесоари.

Изберете между разнообразието от бутикови очила в оптиките ни, където имаме още много специални предложения за вас!

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация